Motto Esdege-Reigersdaal Grotere letters Ververs pagina Contact
Home > Nieuwsarchief > > Hou Reigersdaal Leefbaar!

Hou Reigersdaal Leefbaar!


Zet hem op

Een hardnekkig fenomeen, waar we echt vanaf moeten: het 'wild' parkeren op Reigersdaal.

Gevaarlijk

Er doen zich door fout geparkeerde auto’s dagelijks gevaarlijke situaties voor. Mensen die toch al slecht ter been of niet verkeersveilig zijn, worden volkomen onnodig gepest door onbedoelde wegversmallingen. Bermen worden gevaarlijke toevluchtsoorden door kuilen en richels, veroorzaakt door geparkeerde auto’s. Wie met een rolstoel, rollator of stok daarin terechtkomt… Ja kom, zeg! Moet dat nou echt wéér uitgelegd worden?

Postercampagne

Met een postercampagne op de locatie vragen we weer eens aandacht voor dit probleem. De gedachte dat in onze organisatie dit fout parkeren niet uitgebannen kan worden, is onverdraaglijk. Kunnen mensen alleen maar zorgen voor fatsoenlijke omstandigheden als er sprake is van dwang en sancties? Is een beroep op eigen verantwoordelijkheid zo raar?

Afspraken

Voor de zoveelste keer: parkeer je auto volgens de geldende afspraken. Dat wil dus in ieder geval zeggen: op daarvoor bestemde plaatsen. Zijn, om wat voor reden dan ook, die afspraken jou niet duidelijk, vraag er dan naar bij je clustermanager.Voeg jouw reactie toe

Ontvangen reacties:

Agnes Vos
21-02-2012 om 18:44:09
Ik vindt het bijzonder jammer dat er gewaarschuwd wordt op het moment dat er een contole wordt uitgeoefend door politie . Dat gebeurt toch nergens dus waarom hier dan wel. Wie zijn billen brand moet op de blaren zitten lijkt mij. Groet agnes
Ada Westeneng
28-02-2012 om 14:18:11
Geweldig leuke posters! Ik moest erg lachen toen ik de eerste poster zag hangen en daarna zag ik ze in allemaal variaties.
Arnaud Klein
18-02-2012 om 15:46:43
Graag ook aan buitenstaanders het parkeerprobleem uitleggen. Ook deze staan vaak geparkeerd
Dhr. venijn
17-02-2012 om 15:22:50
Amsterdam heeft vast nog wel wat wielklemmen over.

Zoeken in deze site