Motto Esdege-Reigersdaal Grotere letters Ververs pagina Contact
Home > Nieuwsarchief > > Kom kijken op ODC De Klink

Kom kijken op ODC De Klink


Orthopedagogisch dagcentrum De KlinkZaterdag 17 maart tijdens de open dag van de zorg opent de Klink in Opmeer van 10.00 tot 13.00 uur de deuren. De Klink is een orthopedagogisch dagcentrum voor kinderen  tot 18 jaar met een beperking in hun ontwikkeling.

De Klink begeleidt en ondersteunt de kinderen om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen op emotioneel, sociaal, communicatief, cognitief gebied en zelfredzaamheid.
Niet ieder kind kan naar school; een aantal kinderen die de klink bezoeken stromen door naar het speciaal onderwijs en andere kinderen blijven op het O.D.C.. Ze gaan soms een dagdeel naar de peuterspeelzaal of basisschool in hun woonplaats.
De Klink heeft contact met twee basis scholen in Opmeer. Wekelijks komen er kinderen van groep 4 en 5 spelen  of gymmen met kinderen van de Klink.

Tijdens de open dag  zijn er een aantal ruimtes geopend. Via video en een powerpoint presentatie kunt u kijken hoe een dag op de Klink er voor de kinderen uitziet.
Tevens staan er diverse speciale hulpmiddelen en materialen en lopen er medewerkers rond die u graag iets over de Klink willen vertellen.

Dus kom op de open ochtend van 10 tot 1 uur op O.D.C. de Klink, Paardenmarkt 3 in Opmeer.

De Klink is onderdeel van Esdégé-Reigersdaal

Website: www.deklink.st-er.nlVoeg jouw reactie toe

Zoeken in deze site