Motto Esdege-Reigersdaal Grotere letters Ververs pagina Contact
Home > Nieuwsarchief > > Op zoek naar een leuke leer/werkplek?

Op zoek naar een leuke leer/werkplek?


Op zaterdag 15 september 2012 vindt de derde editie van Festival 5D plaats op de NDSM-werf in Amsterdam. Festival 5D zoekt nog jongeren met beperking die geïnteresseerd zijn in een leuke leer/werkplek.

5D staat voor de dimensies van de zintuigen. Het festival is een culturele beleving voor zicht, tast, reuk, smaak en gehoor. Het festival is op zoek naar 70 jongeren met een beperking die een leer/werkplek zoeken. Festival 5D heeft plekken bij de administratie, marketing of communicatie, festivalproductie of theatervoorstellingen. Bekijk hier alle stageplekken.

Ervaring opdoen in culturele sector
“Festival 5D vindt het belangrijk om jongeren met een beperking op weg te helpen naar een baan. Daarom bieden wij leer/werkplekken aan gemotiveerde, enthousiaste jongeren met een handicap aan om waardevolle ervaring op te doen en hun afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen,” aldus directeur Beer Boneschansker.Onder meer gaat het festival met een groep jonge theatermakers Festival 5D negen korte theaterproducties zelf produceren. Jongeren met en zonder beperking krijgen de kans mee te spelen in één van de theater- of toneelproducties en worden begeleid door ervaren regisseurs uit de theaterwereld. Het festival is daarom ook op zoek naar spelers, dansers, performers en artiesten met een handicap. 
 
LowRes10_Festival5D_2011_Fotograaf_Kimon_InglessisFestival 5D
Wanneer: 15 september 2012
Tijd: 11.00 – 20.00 uur
Locatie: NSDM-werf, Amsterdam
Website: www.festival5d.nl
Vacatures: http://www.festival5d.nl/nieuws/vacatures
Twitter: @Festival5DVoeg jouw reactie toe

Ontvangen reacties:

Jelle Bakker
13-03-2012 om 15:51:26
Van mijn woonbegeleidster Sabrina van de afdeling individueel begeleid wonen had ik een e-mail ontvangen met de mogellijkheid om deel te nemen aan dit project, mijn voorkeur gaat uit naar communicatie werkzaamheden.

Zoeken in deze site