Aagje Dekenplein Esdégé-Reigersdaal

Aagje Dekenplein

Wonen voor volwassenen

Locatie Aagje Dekenplein, onderdeel van cluster Kersenboogerd, biedt ondersteuning aan mensen met een beperking die wonen in de wijk de Kersenboogerd in Hoorn. De cliënten hebben hun eigen appartement. De mate en de wijze waarop ondersteuning wordt geboden, verschilt per persoon. Er is 24 uur per dag iemand aanwezig.

Elke cliënt heeft een eigen ondersteuningsplan met daarin de individuele wensen. Die wensen kunnen bijvoorbeeld gaan over ondersteuning bij de huishoudelijke en persoonlijke verzorging, het leren omgaan met persoonlijke problemen, het opbouwen en onderhouden van een sociaal netwerk, vrijetijdsbesteding of boodschappen doen. De cliënt houdt de regie over het eigen leven.

De woonlocatie Aagje Dekenplein kent een steunpunt. Hier kunnen cliënten gebruik van maken. Er kunnen medicijnen worden afgehaald, er kan met de begeleiders een afspraak worden gemaakt, je kunt er andere cliënten ontmoeten, een kopje koffie of thee drinken en met bepaalde activiteiten meedoen. Alles is natuurlijk geheel vrijblijvend. Op het steunpunt is ook de slaapwacht; deze woonlocatie biedt 24-uurs ondersteuning.

Aagje Dekenplein ligt in de directe nabijheid van verschillende voorzieningen, zoals winkels, een wijkcentrum, openbaar vervoer en een gezondheidscentrum.

Contactgegevens

Adres:

Aagje Dekenplein 95
1628 NZ  Hoorn

Telefoon:

0229 – 23 22 66

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Kersenboogerd

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Ambulante ondersteuning – De Waaier

Zijn rechterhand rust soepel op de computermuis terwijl zijn linker gekromd het naastgelegen toetsenbord bewerkt. Uit de speakers dendert bombastische, van oorlogsgeluiden doordrenkte muziek. Op het beeldscherm, waar geallieerden de
lees meer...
Portret Kirsten Wolf op een brug in een park

Kirsten Wolf; jobcoach

Na negen jaar intercedente te zijn geweest dacht Kirsten Wolf: commercie, niks voor mij. Het leek nooit genoeg in haar werk. Dus zat ze even thuis, ‘af te zijn’. Daar
lees meer...