Ank van der Moerplantsoen Esdégé-Reigersdaal

Ank van der Moerplantsoen

Wonen voor volwassenen

Ank van der Moerplantsoen is een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking in Heerhugowaard. De woonvoorziening bestaat uit twee huizen (nr. 3 en nr. 9). In totaal wonen er dertien cliënten. De cliënten zijn volwassenen van diverse leeftijden met een verstandelijke beperking. Zij worden ondersteund bij wonen en vrijetijd en alles wat daarbij komt kijken.

Cliënten beschikken over een eigen zit/slaapkamer met een eigen keukenblokje. De kamer mag naar eigen wens ingericht worden.

Door de week gaan de cliënten naar hun werk of een dagactiviteitencentrum. Hier kunnen cliënten activiteiten doen die zij prettig vinden.

Contactgegevens

Adres:

Ank van der Moerplantsoen 3
1705 LV  Heerhugowaard

Telefoon:

072-5346539
072-5346541

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Zuidwijk-de Boelen

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Portret Dik van Bruggen

Interview met Dik van Bruggen

1 februari 2019 was Dik van Bruggen vijfentwintig jaar in dienst. Een periode waarin hij als adjunct-directeur en bestuurder een bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van vraaggerichte zorg. Een
lees meer...
Jordy in de garage van het racingteam

Thuisondersteuning

Jordy Sennhenn en Mira Meihuizen. Cliënt en medewerker. Dat op zich is niet zo spannend. Het idee was ze te interviewen over de foto-expositie die ze samen hadden ingericht. Mira
lees meer...