Ank van der Moerplantsoen Esdégé-Reigersdaal

Ank van der Moerplantsoen

Wonen voor volwassenen

Ank van der Moerplantsoen is een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking in Heerhugowaard. De woonvoorziening bestaat uit twee huizen (nr. 3 en nr. 9). In totaal wonen er dertien cliënten. De cliënten zijn volwassenen van diverse leeftijden met een verstandelijke beperking. Zij worden ondersteund bij wonen en vrijetijd en alles wat daarbij komt kijken.

Cliënten beschikken over een eigen zit/slaapkamer met een eigen keukenblokje. De kamer mag naar eigen wens ingericht worden.

Door de week gaan de cliënten naar hun werk of een dagactiviteitencentrum. Hier kunnen cliënten activiteiten doen die zij prettig vinden.

Contactgegevens

Adres:

Ank van der Moerplantsoen 3
1705 LV  Heerhugowaard

Telefoon:

072-5346539
072-5346541

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Zuidwijk-de Boelen

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Ambulante ondersteuning – De Waaier

Zijn rechterhand rust soepel op de computermuis terwijl zijn linker gekromd het naastgelegen toetsenbord bewerkt. Uit de speakers dendert bombastische, van oorlogsgeluiden doordrenkte muziek. Op het beeldscherm, waar geallieerden de
lees meer...
Portret Kirsten Wolf op een brug in een park

Kirsten Wolf; jobcoach

Na negen jaar intercedente te zijn geweest dacht Kirsten Wolf: commercie, niks voor mij. Het leek nooit genoeg in haar werk. Dus zat ze even thuis, ‘af te zijn’. Daar
lees meer...