Belvedere Esdégé-Reigersdaal

Belvedere

Wonen voor volwassenen

Aan de Ronnie Biermantuin in Heerhugowaard staat de flat Belvédère. Cluster de Linger huurt daarin een aantal appartementen waarin ondersteuning wordt geboden aan mensen met een lichamelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel.

Momenteel zijn er 12 cliënten in een eigen appartement met ondersteuning. Daarnaast is er plaats voor 1 logeercliënt. De cliënten wonen verspreid door de flat. Er is geen gezamenlijke ruimte. Alle ondersteuning vindt plaats op afspraak of afroep in het eigen appartement. Het cluster Nachtzorg neemt vanaf 24.00 tot 07.00 uur de zorg over. De andere appartementen in de flat worden verhuurd door Stichting Woonwaard aan reguliere huurders.

Niet ver van de locatie ligt een zorgcentrum met huisarts, tandarts, fysiotherapie en apotheek. Het overdekte winkelcentrum Middenwaard is ongeveer 10 minuten rijden in de rolstoel. Recreatiemeer “het strand van Luna” is op steenworp afstand.

Contactgegevens

Adres:

Ronnie Biermantuin 17
1705 LP  Heerhugowaard

Telefoon:

072 – 534 62 95

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Linger

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Portret Dik van Bruggen

Interview met Dik van Bruggen

1 februari 2019 was Dik van Bruggen vijfentwintig jaar in dienst. Een periode waarin hij als adjunct-directeur en bestuurder een bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van vraaggerichte zorg. Een
lees meer...