Berkenweg Esdégé-Reigersdaal

Berkenweg

Dagactiviteiten voor volwassenen

“Meedoen in Schagen en omgeving”: daar staat het Skager AC vierkant achter. We bieden een breed scala aan dagactiviteiten, (begeleid) werk, trainingen en lotgenotencontact. Of je nu een lichamelijke of verstandelijke beperking hebt, een chronische ziekte als MS of Parkinson of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), er is zeker een activiteit of werkplek die bij jou past. Skager AC heeft door heel Schagen en Warmenhuizen locaties en werkplekken met elk hun eigen activiteiten en dienstverlening.

De locatie Berkenweg staat in de wijk Groeneweg in Schagen. De activiteiten staan vooral in het teken van ontmoeting, educatie en beweging. Er vinden activiteiten plaats als koken/bakken, muziek, de Skager AC band, tekenen/schilderen, “home-sweet-home”, lotgenotencontact voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, tuinactiviteiten, licht industrieel werk, kegelen, zwemmen, fitness, SMTA-therapie voor mensen met afasie.
Er wordt gewerkt met een weekprogramma met een aantal vaste activiteiten per dagdeel. Dit geeft meer structuur, overzicht en duidelijkheid. Het programma past zich aan aan de seizoenen en de wensen van cliënten. Zo zijn er vanuit de wensen van cliënten verschillende nieuwe activiteiten gestart: kunst en cultuur, bewegingsactiviteit Zhineng Qigong en het Speelbankproject in samenwerking met de Voedselbank Kop van Noord.

Contactgegevens

Adres:

Berkenweg 2
1741 VA  Schagen

Telefoon:

0224 – 21 21 72

Extra informatie

Dienstverlening:

Dagactiviteiten

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Skager AC

Soort dagbesteding:

Artistiek/Creatief, Koken en Diensten.

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Ambulante ondersteuning – De Waaier

Zijn rechterhand rust soepel op de computermuis terwijl zijn linker gekromd het naastgelegen toetsenbord bewerkt. Uit de speakers dendert bombastische, van oorlogsgeluiden doordrenkte muziek. Op het beeldscherm, waar geallieerden de
lees meer...