Berkenweg Esdégé-Reigersdaal

Berkenweg

Dagactiviteiten voor volwassenen

“Meedoen in Schagen en omgeving”: daar staat het Skager AC vierkant achter. We bieden een breed scala aan dagactiviteiten, (begeleid) werk, trainingen en lotgenotencontact. Of je nu een lichamelijke of verstandelijke beperking hebt, een chronische ziekte als MS of Parkinson of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), er is zeker een activiteit of werkplek die bij jou past. Skager AC heeft door heel Schagen en Warmenhuizen locaties en werkplekken met elk hun eigen activiteiten en dienstverlening.

De locatie Berkenweg staat in de wijk Groeneweg in Schagen. De activiteiten staan vooral in het teken van ontmoeting, educatie en beweging. Er vinden activiteiten plaats als koken/bakken, muziek, de Skager AC band, tekenen/schilderen, “home-sweet-home”, lotgenotencontact voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, tuinactiviteiten, licht industrieel werk, kegelen, zwemmen, fitness, SMTA-therapie voor mensen met afasie.
Er wordt gewerkt met een weekprogramma met een aantal vaste activiteiten per dagdeel. Dit geeft meer structuur, overzicht en duidelijkheid. Het programma past zich aan aan de seizoenen en de wensen van cliënten. Zo zijn er vanuit de wensen van cliënten verschillende nieuwe activiteiten gestart: kunst en cultuur, bewegingsactiviteit Zhineng Qigong en het Speelbankproject in samenwerking met de Voedselbank Kop van Noord.

Contactgegevens

Adres:

Berkenweg 2
1741 VA  Schagen

Telefoon:

0224 – 21 21 72

Extra informatie

Dienstverlening:

Dagactiviteiten

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Skager AC

Soort dagbesteding:

Artistiek/Creatief, Koken en Diensten.

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Portret Kirsten Wolf op een brug in een park

Kirsten Wolf; jobcoach

Na negen jaar intercedente te zijn geweest dacht Kirsten Wolf: commercie, niks voor mij. Het leek nooit genoeg in haar werk. Dus zat ze even thuis, ‘af te zijn’. Daar
lees meer...
Portret Dik van Bruggen

Interview met Dik van Bruggen

1 februari 2019 was Dik van Bruggen vijfentwintig jaar in dienst. Een periode waarin hij als adjunct-directeur en bestuurder een bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van vraaggerichte zorg. Een
lees meer...