Beuk en Berk Esdégé-Reigersdaal

Beuk en Berk

Wonen voor volwassenen

Beuk en Berk is een woonvoorziening in Heerhugowaard bestaande uit de locaties Beuk en Berk. De woonvoorziening ligt vrij gelegen direct aan het Park van Luna. De bewoners zijn mensen met een ernstig verstandelijke en vaak ook lichamelijke beperking (slechtziend, doofheid, epilepsie, etc.) Het gemiddelde sociaal-emotionele ontwikkelingsniveau van de bewoners ligt tussen de zes en achttien maanden. Naast deze beperkingen is er ook sprake van moeilijk verstaanbaar gedrag. In totaal wonen er vijftien mensen verdeeld over de twee locaties.

De cliënten krijgen intensieve ondersteuning vanuit een individuele hulpvraag. De ondersteuning en de doelen staan voor de cliënten in een ondersteuningsplan dat jaarlijks wordt besproken en aangepast.

Alle cliënten hebben een eigen appartement met een badkamer en een keuken. Dit is voor de cliënten een veilige plek waar ze zich, wanneer zij daar behoefte aan hebben, even kunnen terugtrekken. In de woonkamer is er de mogelijkheid om samen te zijn en te beleven. Zo kunnen zij bijvoorbeeld tijdens het koken geuren meebeleven of actief deelnemen aan het koken.

Contactgegevens

Adres:

Buitenhof 19
1703 ZZ  Heerhugowaard

Telefoon:

072 – 303 11 61

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Jordy in de garage van het racingteam

Thuisondersteuning

Jordy Sennhenn en Mira Meihuizen. Cliënt en medewerker. Dat op zich is niet zo spannend. Het idee was ze te interviewen over de foto-expositie die ze samen hadden ingericht. Mira
lees meer...