Binnenroe Esdégé-Reigersdaal

De Binnenroe

Wonen voor volwassenen

De Binnenroe is een woonvoorziening in Sint Pancras. De bewoners zijn mensen vanaf twintig jaar met een ernstige verstandelijke beperking mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Sommige bewoners maken gebruik van een rolstoel.

De ondersteuning van cliënten is afgestemd op individuele wensen en behoeften. Dit kan onder andere gaan over: de ondersteuning of overname van algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en dagelijkse activiteiten, het in standhouden van een sociaal netwerk of ondersteuning bij een zinvolle vrijetijdsbesteding.

De cliënten hebben allen een eigen appartement. Het wonen op de Binnenroe is niet gericht op het doen van gezamenlijke activiteiten. Cliënten bepalen zelf óf en hoe vaak zij dingen met anderen doen. Belangrijk is dat de cliënt de ruimte kan nemen om zichzelf te ontwikkelen op verschillende gebieden.

’s Nachts wordt de ondersteuning verzorgd door de Nachtzorg. Daarnaast is er een slaapdienst aanwezig.

De Binnenroe bestaat uit twaalf appartementen met ieder een eigen huiskamer, slaapruimte en badkamer met optioneel een hoog/laag bad. Iedere cliënt richt, eventueel met hulp van ouders of andere verwanten, zijn of haar eigen appartement in.

Op de begane grond is een ontmoetingsruimte waar de cliënten een kop koffie kunnen drinken en elkaar kunnen ontmoeten.

Contactgegevens

Adres:

Binnenroe 39
1824 TJ  Sint Pancras

Telefoon:

072 – 562 68 52

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Zuidwijk-de Boelen

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Jordy in de garage van het racingteam

Thuisondersteuning

Jordy Sennhenn en Mira Meihuizen. Cliënt en medewerker. Dat op zich is niet zo spannend. Het idee was ze te interviewen over de foto-expositie die ze samen hadden ingericht. Mira
lees meer...
Close Panel