Boerderij Esdégé-Reigersdaal

De Boerderij

Wonen, ambulante ondersteuning voor volwassenen

De Boerderij is een kleinschalige woonvoorziening in het centrum van Enkhuizen. Er wonen tien volwassenen met een matige of ernstige verstandelijke beperking.

De begeleiding van cliënten gebeurt door twee teams: een boven- en een benedenteam. Beide teams bestaan uit vijf personen. Wanneer alle cliënten thuis zijn, zijn er twee begeleiders aanwezig. ’s Nachts wordt de slaapdienst ondersteund door de Nachtzorg.

Overdag gaan de cliënten naar hun werk of dagbesteding in Hoorn of Enkhuizen. Op de Boerderij wordt gewerkt met de Active support methode.

Alle cliënten hebben een eigen appartement. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping zijn vijf appartementen. Beide verdiepingen hebben een gemeenschappelijke woonkamer/keuken.

De Boerderij ligt aan de rand van het stadscentrum en beschikt over een ruime tuin van 360 m². Winkels zijn op loopafstand.

Contactgegevens

Adres:

Noorderweg 15
1601 PC  Enkhuizen

Telefoon:

0228 – 32 42 10

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen en ambulante ondersteuning.

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Stolpenland

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Ambulante ondersteuning – De Waaier

Zijn rechterhand rust soepel op de computermuis terwijl zijn linker gekromd het naastgelegen toetsenbord bewerkt. Uit de speakers dendert bombastische, van oorlogsgeluiden doordrenkte muziek. Op het beeldscherm, waar geallieerden de
lees meer...
Portret Kirsten Wolf op een brug in een park

Kirsten Wolf; jobcoach

Na negen jaar intercedente te zijn geweest dacht Kirsten Wolf: commercie, niks voor mij. Het leek nooit genoeg in haar werk. Dus zat ze even thuis, ‘af te zijn’. Daar
lees meer...
Close Panel