Bosgroet Esdégé-Reigersdaal

De Bosgroet

Wonen voor volwassenen

Locatie De Bosgroet is een woonvoorziening in Zuid-Scharwoude. Op deze gezellige locatie wonen 14 cliënten met een lichamelijk en/of verstandelijke beperking in hun eigen appartement. De Bosgroet biedt 24 uur zorg en ondersteuning.
Ook wordt ambulante ondersteuning geboden.

De cliënt houdt zelf de verantwoordelijkheid voor de invulling van zijn of haar leven. Iedere cliënt is gekoppeld aan een cliëntbegeleider en een schaduwbegeleider. Samen maken zij een ondersteuningsplan waarin staat beschreven welke ondersteuning nodig is en op welke wijze dit gegeven wordt. Ook houden zij in de gaten of de doelen volgens afspraak worden uitgevoerd.

Op verzoek van de cliënten, worden er regelmatig in overleg samen activiteiten georganiseerd. De aard van de activiteiten is heel divers: van het bezoeken van concerten, het meedoen aan een talentenshow met zelfgemaakte spandoeken tot het maken van leuke creaties.

Contactgegevens

Adres:

Bosgroet 15
1722 KC  Zuid-Scharwoude

Telefoon:

0226 – 34 00 25

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Bosgroet

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Ambulante ondersteuning – De Waaier

Zijn rechterhand rust soepel op de computermuis terwijl zijn linker gekromd het naastgelegen toetsenbord bewerkt. Uit de speakers dendert bombastische, van oorlogsgeluiden doordrenkte muziek. Op het beeldscherm, waar geallieerden de
lees meer...
Close Panel