Brandpunt Esdégé-Reigersdaal

Brandpunt

Wonen voor volwassenen

Woonvoorziening Brandpunt vind je op de 2e verdieping van het gebouw de Mediaan in Heerhugowaard. Het bestaat uit twaalf appartementen met een steunpunt.

De twaalf cliënten (van ca. 35 tot ca. 90 jaar oud) hebben een verstandelijke beperking, een lichamelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel (NAH). De meesten hebben behoefte aan veel zorg.In De Mediaan zijn een huisartsenpraktijk, een tandartsenpraktijk en een activiteitencentrum gevestigd. Het grenst aan wijkcentrum De Zon, met restaurant De Brasserie, waar o.a. kerkdiensten worden gehouden.

De woningen van Brandpunt zijn rolstoel toegankelijk en bestaan uit een huiskamer met open keuken en balkon, slaapkamer en badkamer, berging en een hobby-/logeerkamer. In het steunpunt komen de cliënten regelmatig bij elkaar om koffie te drinken en één keer in de maand wordt er gezamenlijk gekookt.

Brandpunt vormt samen met locatie Henna (ook gevestigd in de Stad van de Zon) één cluster.

Contactgegevens

Adres:

Brandpunt 12
1705 SK  Heerhugowaard

Telefoon:

072 – 571 43 75

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Brandpunt-Henna

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Interieur van het Idee-atelier

Idee-atelier

Op zoek naar iets unieks? Creatieve producten van glas, een mooie tas, een shawl? Zoek je een wenskaart die met veel zorg en aandacht gemaakt is? Of ben je op
lees meer...