ODC De Carrousel Esdégé-Reigersdaal

ODC de Carrousel

ODC voor kinderen

De Carrousel is een Orthopedagogisch Dagcentrum (ODC) in Hoorn voor kinderen tot 18 jaar. Elk kind heeft het recht zich te ontwikkelen. Een kind met een beperking ook. Naar een gewone basisschool gaan is niet altijd mogelijk. Een orthopedagogisch dagcentrum kan dan een goed alternatief zijn. De Carrousel is er zowel voor kinderen met een lichamelijke als een verstandelijke beperking.

Plezier staat voorop, want alleen op die manier kan een kind zich ontwikkelen. De Carrousel heeft vijf groepen en beschikt over een gymzaal, spelruimte en snoezelruimte. Zwemmen wordt gedaan in een zwembad in de buurt. Uiteraard kunnen de kinderen ook buitenspelen in een beschermde omgeving.

ODC de Carrousel heeft ook een aantal ‘samen naar school’-klassen: De Zwaluw in Oosterblokker, De Dobbelsteen in Enkhuizen en De Vlinders in Wognum. Samen doen en samen spelen met andere kinderen in het regulier onderwijs wordt daar gestimuleerd.

Contactgegevens

Adres:

Vredehofstraat 1
1624 XG  Hoorn

Telefoon:

0229 – 21 80 79

Extra informatie

Dienstverlening:

ODC

Voor wie:

Kinderen
Onderdeel van cluster:

De Carroussel

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Jordy in de garage van het racingteam

Thuisondersteuning

Jordy Sennhenn en Mira Meihuizen. Cliënt en medewerker. Dat op zich is niet zo spannend. Het idee was ze te interviewen over de foto-expositie die ze samen hadden ingericht. Mira
lees meer...
Portret Kirsten Wolf op een brug in een park

Kirsten Wolf; jobcoach

Na negen jaar intercedente te zijn geweest dacht Kirsten Wolf: commercie, niks voor mij. Het leek nooit genoeg in haar werk. Dus zat ze even thuis, ‘af te zijn’. Daar
lees meer...
Close Panel