Cool Kunst en Cultuur

Cool Kunst en Cultuur

Dagactiviteiten voor volwassenen

Op het gebied van creatieve activiteiten en muziek is een samenwerkingsverband ontstaan tussen De Zilvermeeuw en Cultuurcentrum Cool in Heerhugowaard. Er worden activiteiten aangeboden aan volwassenen uit Heerhugowaard en omgeving met niet aangeboren hersenletsel, lichamelijke beperking of een chronische ziekte.

Op de maandagochtend zijn er verschillende creatieve activiteiten, zoals tekenen en schilderen. In overleg kunnen er op de maandagmiddag aanvullende activiteiten worden aangeboden. Wie wil, kan met ondersteuning een werkboek aanleggen over de diverse gebruikte technieken. Periodiek worden er ook andere creatieve activiteiten aangeboden, zoals: sieraden maken, werken met (fimo) klei, vilten enz.

Op de dinsdagochtend kun je leren meespelen in een heuse popband. Onder leiding van muziekagoog Jan Koppes kun je een speciale popcursus volgen. In de cursus vormen je met elkaar een echte band. Je maakt kennis met verschillende bandinstrumenten en ontwikkelt je zangstem. Daarna kies je voor een eigen instrument. Samen werk je toe naar een optreden, zodat je je nieuw verworven, muzikale, vaardigheden ook kunt presenteren aan een publiek!

Het is ook mogelijk om individuele muzieklessen op diverse instrumenten te volgen of individuele zanglessen te volgen.

Contactgegevens

Adres:

Coolplein 1
1703XC  Heerhugowaard

Telefoon:

Extra informatie

Dienstverlening:

Dagactiviteiten

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Zilvermeeuw

Soort dagbesteding:

Muziek en Artistiek/Creatief.

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Jordy in de garage van het racingteam

Thuisondersteuning

Jordy Sennhenn en Mira Meihuizen. Cliënt en medewerker. Dat op zich is niet zo spannend. Het idee was ze te interviewen over de foto-expositie die ze samen hadden ingericht. Mira
lees meer...