Dars 10 en 11 Esdégé-Reigersdaal

Dars 10 en 11

Wonen voor volwassenen

De woonvoorziening Dars 10 en 11 is gelegen op Reigersdaal in Heerhugowaard. Er wonen tien volwassenen en ouderen met een matig tot lichte verstandelijke handicap. Daarnaast hebben zij bijkomende stoornissen zoals autisme en persoonlijkheids- en /of psychische stoornissen.

De cliënten hebben bijzonder intensieve en speciale ondersteuning nodig. Dit doordat er sprake is van een verstandelijke beperking gecombineerd met gedragsproblematiek. Uitingen van onmacht of angst, in de vorm van agressie, kunnen voorkomen.

De meeste cliënten gaan overdag voor hun werk of naar een dagactiviteitencentrum. Vrije tijd vullen de cliënten eventueel samen met de begeleiding in. Cliënten maken hierbij gebruik van de faciliteiten van Reigersdaal of de activiteiten in het dorp.

Iedere cliënt heeft zijn eigen (mini-)appartement, waarvan de inrichting afhankelijk is van de individuele woonwensen en de ondersteuningsbehoefte.

Contactgegevens

Adres:

Krusemanlaan 88
1701 VN  Heerhugowaard

Telefoon:

072 – 575 24 60
072 – 575 24 61

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Dars 8-11

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Jordy in de garage van het racingteam

Thuisondersteuning

Jordy Sennhenn en Mira Meihuizen. Cliënt en medewerker. Dat op zich is niet zo spannend. Het idee was ze te interviewen over de foto-expositie die ze samen hadden ingericht. Mira
lees meer...
Portret Kirsten Wolf op een brug in een park

Kirsten Wolf; jobcoach

Na negen jaar intercedente te zijn geweest dacht Kirsten Wolf: commercie, niks voor mij. Het leek nooit genoeg in haar werk. Dus zat ze even thuis, ‘af te zijn’. Daar
lees meer...