Dars 8 Esdégé-Reigersdaal

Dars 8

Wonen voor volwassenen

Dars 8 is een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. De ondersteuning is individueel gericht. Er wordt op Dars 8 dan ook niet gesproken van een ‘groep’. Alle cliënten hebben hun eigen dagprogramma. De begeleiding van een cliënt wordt in samenspraak met orthopedagoog, arts en familie vormgegeven.

De cliënten op Dars 8 beschikken allemaal over hun eigen appartement met sanitaire voorzieningen. Daarnaast is er een gezamenlijke ruimte waar cliënten gebruik van mogen maken.

Contactgegevens

Adres:

Krusemanlaan 88
1701 VN  Heerhugowaard

Telefoon:

072 – 575 24 58

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Dars 8-11

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Jordy in de garage van het racingteam

Thuisondersteuning

Jordy Sennhenn en Mira Meihuizen. Cliënt en medewerker. Dat op zich is niet zo spannend. Het idee was ze te interviewen over de foto-expositie die ze samen hadden ingericht. Mira
lees meer...
Astrid en Susanne

De #TROTS van Susanne en Astrid

“Astrid heeft het het afgelopen jaar niet altijd makkelijk gehad”, schrijft vrijwilligster Susanne Hamans. “Ik ben hartstikke #TROTS op haar. In 2013 ben ik vrijwilligster geworden van Astrid de Graaff.
lees meer...
Paul en Larissa

Stage lopen bij Esdégé-Reigersdaal

Ze volgden allebei de mbo-opleiding en nu ook de hbo-opleiding SMD (Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening). Ze liepen stage op uiteenlopende plekken. Van bewindvoering tot jeugdhulp, van Brijder tot ambulant werk. Ze
lees meer...