Dars 9 Esdégé-Reigersdaal

Dars 9

Wonen voor volwassenen

Woonvoorziening Dars 9 biedt ondersteuning aan volwassenen met een (ernstige) verstandelijke beperking. Daarnaast hebben cliënten vaak een stoornis binnen het autistisch spectrum.

De cliënten krijgen intensieve ondersteuning bij, onder andere, acceptatieproblematiek en respectvol met elkaar omgaan. De ondersteuning is er op gericht om cliënten overzicht te bieden in het dagelijks leven. Ook op het gebied van de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) wordt, afhankelijk van de behoefte van de cliënt, intensieve ondersteuning gegeven.

Cliënten worden individueel benaderd, waarbij het belangrijk is om preventief en flexibel in te spelen op de mogelijkheden van de cliënt. Uitingen van onmacht of angst, in de vorm van agressie, kunnen zo voorkomen worden. Daarnaast is de zorgverlening gericht op het vergroten en behouden van het gevoel van eigenwaarde van de cliënten.

Contactgegevens

Adres:

Krusemanlaan 88
1701 VN  Heerhugowaard

Telefoon:

072 – 575 24 59

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Dars 8-11

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Portret Kirsten Wolf op een brug in een park

Kirsten Wolf; jobcoach

Na negen jaar intercedente te zijn geweest dacht Kirsten Wolf: commercie, niks voor mij. Het leek nooit genoeg in haar werk. Dus zat ze even thuis, ‘af te zijn’. Daar
lees meer...