De Liede Esdégé-Reigersdaal

De Liede

Wonen voor volwassenen

Steunpunt de Liede in Heerhugowaard is een onderdeel van cluster WonenMet van Esdégé-Reigersdaal. Wij bieden een thuis aan mensen met verschillende achtergronden. Denk hierbij onder andere aan cliënten met een licht verstandelijke beperking, een psychiatrische achtergrond of cliënten met een vorm van autisme.

Al onze cliënten wonen in een eigen woning die gehuurd wordt door Esdégé-Reigersdaal. De woning heeft een eigen badkamer en keuken. De ondersteuning van cliënten is verschillend. Sommige cliënten worden dagelijks ondersteund, anderen een of enkele keren per week. Onze ondersteuning richt zich op verschillende gebieden:

  • Algemeen dagelijkse levensverrichtingen (ADL)
  • Huishoudelijke ondersteuning
  • Psychosociale ondersteuning
  • Psychische ondersteuning
  • Omgang met financiën
  • Verslavingsproblematiek

Bij de ondersteuning wordt vooral gekeken naar wat een cliënt wél kan. We kunnen samen zoeken naar een baan of dagbesteding.

Het Steunpunt de Liede bevindt zich op Liede 20. Op het steunpunt is 24 uur per dag iemand aanwezig om cliënten te woord te staan wanneer dat nodig is. Wij bieden ondersteuning van 07:00 uur tot 22:00 uur. Vanaf 22:00 uur begint de slaapdienst.

Contactgegevens

Adres:

Liede 20
1703 NW  Heerhugowaard

Telefoon:

072 – 534 68 80

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

WonenMet

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Ambulante ondersteuning – De Waaier

Zijn rechterhand rust soepel op de computermuis terwijl zijn linker gekromd het naastgelegen toetsenbord bewerkt. Uit de speakers dendert bombastische, van oorlogsgeluiden doordrenkte muziek. Op het beeldscherm, waar geallieerden de
lees meer...