Woonlocatie de Madelief Heerhugowaard

De Madelief

Wonen voor volwassenen

De Madelief is een woonvoorziening voor (oudere) mensen met een beperking in Heerhugowaard. Bij de cliënten kan dementie een rol spelen.

Op de Madelief worden cliënten 24 uur per dag ondersteund. Naast de Madelief ligt het activiteitencentrum ‘Het Erf’ waar cliënten gebruik van kunnen maken. Daarnaast is er dagbesteding vanuit de woonvoorziening mogelijk.

De Madelief bestaat uit twee woondelen. Op Madelief-Noord wonen acht cliënten en op Madelief-Zuid wonen negen cliënten. Alle cliënten hebben een eigen appartement dat voorzien is van een huis/slaapkamer, een badkamer, een berging met wasmachine en droger, een keukenblok en een tuin. De appartementen worden ingericht naar de smaak en behoefte van de cliënt.

Verder is er een gezamenlijke woonkamer en keuken, een Wellness badkamer en een binnentuin. De Madelief is gelegen aan een park.

Contactgegevens

Adres:

Madeliefstraat 18-52
1706 AN  Heerhugowaard

Telefoon:

Madelief Zuid: 072-2040152
Madelief Noord: 072-2040151

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

BergTop

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Jordy in de garage van het racingteam

Thuisondersteuning

Jordy Sennhenn en Mira Meihuizen. Cliënt en medewerker. Dat op zich is niet zo spannend. Het idee was ze te interviewen over de foto-expositie die ze samen hadden ingericht. Mira
lees meer...