De Zwaluw van de Carrousel is gevestigd is Basisschool de Kieft

De Zwaluw

School voor kinderen

De Zwaluw is een groep van zes kinderen met een verstandelijke of meervoudige beperking met een eigen lokaal in brede school De Kieft in Oosterblokker. De kinderen zijn tussen de 4 en 12 jaar oud.

Binnen De Zwaluw wordt gekeken naar wat het kind nodig heeft om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Er wordt gewerkt met een vast week- en dagprogramma.

Op De Zwaluw staat integratie met de kinderen van de basisschool voorop. Voor elk kind wordt gezocht naar mogelijkheden om mee te doen met kinderen van de peuterspeelzaal of de basisschool. Dat kan zijn door erbij te zijn en te kijken, maar ook door actief mee te doen. Zo spelen de kinderen van De Zwaluw samen buiten met de kinderen van de basisschool. Een aantal kinderen sluit aan bij een groep met kinderen van hun eigen leeftijd. Ook komen er kinderen bij De Zwaluw langs. Bijvoorbeeld om een boekje voor te lezen.

Contactgegevens

Adres:

Pennekamplaan 58
1696 CD  Oosterblokker

Telefoon:

0229 – 31 20 00

Extra informatie

Dienstverlening:

School

Voor wie:

Kinderen
Onderdeel van cluster:

De Carrousel

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Danny en Linda werken met de decoupeerzaag

Werken bij Houtwaarde Heerhugowaard

Zaagsel ruikt best lekker. Althans dat vinden ze bij Houtwaarde in Heerhugowaard. Bij deze meubelmakerij kun je terecht voor creatieve en praktische oplossingen van hout. Elke dag werken hier cliënten
lees meer...