De Zwaluw

School voor kinderen

De Zwaluw is een groep van zes kinderen met een verstandelijke of meervoudige beperking met een eigen lokaal in brede school De Kieft in Oosterblokker. De kinderen zijn tussen de 4 en 12 jaar oud.

Binnen De Zwaluw wordt gekeken naar wat het kind nodig heeft om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Er wordt gewerkt met een vast week- en dagprogramma.

Op De Zwaluw staat integratie met de kinderen van de basisschool voorop. Voor elk kind wordt gezocht naar mogelijkheden om mee te doen met kinderen van de peuterspeelzaal of de basisschool. Dat kan zijn door erbij te zijn en te kijken, maar ook door actief mee te doen. Zo spelen de kinderen van De Zwaluw samen buiten met de kinderen van de basisschool. Een aantal kinderen sluit aan bij een groep met kinderen van hun eigen leeftijd. Ook komen er kinderen bij De Zwaluw langs. Bijvoorbeeld om een boekje voor te lezen.

Contactgegevens

Adres:

Pennekamplaan 58
1696 CD  Oosterblokker

Telefoon:

0229 – 31 20 00

Extra informatie

Dienstverlening:

School

Voor wie:

Kinderen
Onderdeel van cluster:

De Carrousel

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Ambulante ondersteuning – De Waaier

Zijn rechterhand rust soepel op de computermuis terwijl zijn linker gekromd het naastgelegen toetsenbord bewerkt. Uit de speakers dendert bombastische, van oorlogsgeluiden doordrenkte muziek. Op het beeldscherm, waar geallieerden de
lees meer...