Ferdinand Bol Esdégé-Reigersdaal

Ferdinand Bol

Wonen voor volwassenen

De Ferdinand Bol is een woonvoorziening in Alkmaar waar in totaal 16 cliënten met een verstandelijke beperking wonen. Het is een tot appartementencomplex omgebouwd schoolgebouw, beter bekend als ‘De Oude School’, met op de begane grond een steunpunt van waaruit 24-uurs ondersteuning geboden wordt. In het complex wonen ook mensen die geen cliënt bij Esdégé-Reigersdaal zijn.

De Oude School ligt midden in een jaren ’30-wijk en is ruim van opzet. Zo heeft het complex een grote binnenplaats die uitnodigt om je veilig naar buiten te begeven en zodoende makkelijker contact te maken met andere bewoners van het complex en de wijk. Daarnaast is de ligging gunstig ten opzichte van vele voorzieningen, zoals een winkelcentrum, een huisartsenpraktijk en bijvoorbeeld trein- en busverbindingen.

Contactgegevens

Adres:

Ferdinand Bolstraat 50
1816 CV  Alkmaar

Telefoon:

072 – 520 33 74

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Vroonerbol

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Paul en Larissa

Stage lopen bij Esdégé-Reigersdaal

Ze volgden allebei de mbo-opleiding en nu ook de hbo-opleiding SMD (Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening). Ze liepen stage op uiteenlopende plekken. Van bewindvoering tot jeugdhulp, van Brijder tot ambulant werk. Ze
lees meer...