Gasweg Esdégé-Reigersdaal

De Gasweg

Wonen, ambulante ondersteuning voor volwassenen

Vanuit steunpunt De Gasweg in Bergen wordt zowel 24 uurs- als ambulante ondersteuning geboden aan mensen met een (licht) verstandelijke beperking.

De cliënten die 24-uursondersteuning krijgen, wonen in zes ruime appartementen in hetzelfde gebouw als waar het steunpunt zich bevindt. Cliënten die op De Gasweg wonen hebben de mogelijkheid om samen te eten op het steunpunt. Andere cliënten komen er wel eens langs voor een praatje of een kop koffie. Het team van De Gasweg bestaat uit negen begeleiders die bij toerbeurt dag- en slaapdiensten draaien.

Daarnaast wordt vanuit dit steunpunt ambulante ondersteuning geboden aan mensen die zelfstandig wonen in Bergen. Tijdens een intakegesprek met de cliënt en zijn of haar netwerk wordt bekeken waar de ondersteuningsvraag ligt. Vanuit deze vraag wordt een ondersteuningsplan opgesteld. Afspraken vinden plaats bij de cliënt thuis of in overleg op het steunpunt van De Gasweg.

Locatie De Gasweg bevindt zich vlakbij het centrum van Bergen.

Contactgegevens

Adres:

Gasweg 5
1861 TH  Bergen

Telefoon:

072 – 581 25 70

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen en ambulante ondersteuning.

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Zonneheuvel

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Portret Dik van Bruggen

Interview met Dik van Bruggen

1 februari 2019 was Dik van Bruggen vijfentwintig jaar in dienst. Een periode waarin hij als adjunct-directeur en bestuurder een bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van vraaggerichte zorg. Een
lees meer...
Jordy in de garage van het racingteam

Thuisondersteuning

Jordy Sennhenn en Mira Meihuizen. Cliënt en medewerker. Dat op zich is niet zo spannend. Het idee was ze te interviewen over de foto-expositie die ze samen hadden ingericht. Mira
lees meer...