Gerritsland Esdégé-Reigersdaal

Gerritsland

Wonen voor volwassenen

Woonvorm “Gerritsland 69” is een appartementencomplex in de binnenstad van Hoorn en biedt ondersteuning en huisvesting aan negen mensen met een beperking.

Naast negen ruime appartementen met een eigen keuken, douche en toilet, heeft deze woonvorm ook een gezamenlijke woonkamer en keuken. De riante villa beschikt over een prachtige aan het water gelegen tuin, voorzien van een trampoline, schommel en staat in de directe nabijheid van winkels en wijkcentrum. Een van de negen appartementen is aangepast voor een persoon met een meervoudige beperking.

Overdag gaat iedereen naar dagbesteding in Hoorn en omgeving. ’s Avonds en in de weekends ondernemen of bezoeken cliënten verschillende activiteiten. Ook zijn er veel leuke vrijwilligers die speciaal met jou iets kunnen gaan doen. Eén keer per week komt er een vrijwillige kok gezellig voor ons koken.

Contactgegevens

Adres:

Gerritsland 69
1621 CB  Hoorn

Telefoon:

0229 – 21 90 44

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Hoorn-Binnenstad

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Portret Kirsten Wolf op een brug in een park

Kirsten Wolf; jobcoach

Na negen jaar intercedente te zijn geweest dacht Kirsten Wolf: commercie, niks voor mij. Het leek nooit genoeg in haar werk. Dus zat ze even thuis, ‘af te zijn’. Daar
lees meer...