Graaf Willem 2 Esdégé-Reigersdaal

Graaf Willem II

Wonen, ambulante ondersteuning voor volwassenen, gezinnen

Vanuit steunpunt Graaf Willem II straat in Den Helder wordt ambulante ondersteuning bij het wonen geboden aan volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking. Cliënten wonen verspreid over Den Helder.

Binnen het team werken ook mensen die gespecialiseerd zijn in gezinsondersteuning. Zij ondersteunen met name de ouders bij de opvoeding van hun kinderen.

Cliënten krijgen zorg op maat. De begeleiders bieden ondersteuning bij allerlei zaken die de cliënt helpen om zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen. Met veel ondersteuning, iets minder of maar heel af en toe. De cliënten worden thuis bezocht en maken samen met hun persoonlijk begeleider ondersteuningsafspraken. Er is een 24-uurs bereikbaarheid in geval van calamiteiten.


Contactgegevens

Adres:

Graaf Willem II straat 95
1785 KC  Den Helder

Telefoon:

0223 – 63 79 19

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen en ambulante ondersteuning.

Voor wie:

Volwassenen en gezinnen.
Onderdeel van cluster:

De Waaier

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Ambulante ondersteuning – De Waaier

Zijn rechterhand rust soepel op de computermuis terwijl zijn linker gekromd het naastgelegen toetsenbord bewerkt. Uit de speakers dendert bombastische, van oorlogsgeluiden doordrenkte muziek. Op het beeldscherm, waar geallieerden de
lees meer...
Portret Kirsten Wolf op een brug in een park

Kirsten Wolf; jobcoach

Na negen jaar intercedente te zijn geweest dacht Kirsten Wolf: commercie, niks voor mij. Het leek nooit genoeg in haar werk. Dus zat ze even thuis, ‘af te zijn’. Daar
lees meer...