idee atelier Esdégé-Reigersdaal

Idee-atelier

Dagactiviteiten voor volwassenen

Idee-atelier is een werkplaats mét winkel dicht bij de binnenstad van Alkmaar. Onze producten zijn eigentijds en zien er hip en verzorgd uit in onze winkel.

Idee-Atelier is bedoeld voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel, lichamelijke beperking of chronische ziekte. Samen met de begeleiders bedenk en maak je nieuwe activiteiten en producten. Daardoor bruist het altijd van de creatieve energie bij het Idee-Atelier.

Begeleiders, medewerkers, stagiaires en vrijwilligers maken samen mooie creatieve en artistieke producten voor de verkoop. Maar dat is niet alles. We bieden ook workshops aan, nodigen particulieren van harte uit om hun producten via Idee-atelier te verkopen, soms zelfs in een Pop-up corner.

Contactgegevens

Adres:

Mallegatsplein 6
1815 AG  Alkmaar

Telefoon:

072 – 512 56 62

Extra informatie

Dienstverlening:

Dagactiviteiten

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

De Zilvermeeuw

Soort dagbesteding:

Artistiek/Creatief, Winkel en Werkplaats.

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Ambulante ondersteuning – De Waaier

Zijn rechterhand rust soepel op de computermuis terwijl zijn linker gekromd het naastgelegen toetsenbord bewerkt. Uit de speakers dendert bombastische, van oorlogsgeluiden doordrenkte muziek. Op het beeldscherm, waar geallieerden de
lees meer...
Jordy in de garage van het racingteam

Thuisondersteuning

Jordy Sennhenn en Mira Meihuizen. Cliënt en medewerker. Dat op zich is niet zo spannend. Het idee was ze te interviewen over de foto-expositie die ze samen hadden ingericht. Mira
lees meer...
Close Panel