Loek Hal Centrum Begeleid Werken Innovatie Jeugd TeCeA Heerhugowaard De Werkprojecten Esdégé-Reigersdaal

Innovatie Jeugd

School voor kinderen

Innovatie Jeugd ondersteunt kinderen met een beperking in de kop van Noord-Holland. Innovatie Jeugd vindt het belangrijk dat kinderen met een beperking opgroeien in hun eigen omgeving, meedoen en zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. De ondersteuning kan thuis plaatsvinden, maar ook op een kinderdagverblijf, op de peuterspeelzaal of op school.

Het kind is een leerling van school. De leerkracht is verantwoordelijk voor het onderwijsprogramma van het kind. De medewerker van Innovatie Jeugd ondersteunt het kind in de klas. Vanuit dit samenwerkingsverband wordt de school en leerkracht ondersteunt.

De ondersteuning door de medewerker van Innovatie Jeugd richt zich op de gebieden waarvan de leerkracht vindt dat het kind extra aandacht nodig heeft. Dat kan op vele verschillende manieren en is altijd aangepast aan het individuele kind. Er wordt gebruik gemaakt van de methodes van school. Waar nodig worden deze, in overleg, aangepast aan het kind.

Contactgegevens

Adres:

Gerrit Rietveldweg 2
1703 DD  Heerhugowaard

Telefoon:

072 – 574 45 48

Extra informatie

Dienstverlening:

School

Voor wie:

Kinderen

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Portret Kirsten Wolf op een brug in een park

Kirsten Wolf; jobcoach

Na negen jaar intercedente te zijn geweest dacht Kirsten Wolf: commercie, niks voor mij. Het leek nooit genoeg in haar werk. Dus zat ze even thuis, ‘af te zijn’. Daar
lees meer...