De Kapberg Esdégé-Reigersdaal

De Kapberg

Wonen voor volwassenen

De Kapberg is een woonvoorziening in gebouw de Berg op Reigersdaal in Heerhugowaard. Op de Kapberg wonen tien cliënten met een ernstig meervoudige beperking (EMB). Naast de vaste bewoners is er plaats voor een logé.

De cliënten van de Kapberg krijgen 24 uur per dag ondersteuning. De ondersteuning van de cliënten is gericht op het bevorderen van een goed leven. Hierbij gaan wij uit van de mogelijkheden van de cliënt.

Overdag hebben cliënten een activiteitenprogramma via een dagactiviteitencentrum. Hierbij wordt gezocht naar activiteiten die de cliënt prettig vindt om te doen. Gedurende de nacht is er ondersteuning vanuit onze Nachtzorg. Er worden rondes gelopen en gebruik gemaakt van een uitluistersysteem.

Op de Kapberg hebben alle bewoners een eigen slaapkamer die naar wens is ingericht. Daarnaast zijn er vier woonkamers en twee tuinen.

Contactgegevens

Adres:

Krusemanlaan 88
1701 VN  Heerhugowaard

Telefoon:

072 – 575 24 71

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Boterbloem erf

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Astrid en Susanne

De #TROTS van Susanne en Astrid

“Astrid heeft het het afgelopen jaar niet altijd makkelijk gehad”, schrijft vrijwilligster Susanne Hamans. “Ik ben hartstikke #TROTS op haar. In 2013 ben ik vrijwilligster geworden van Astrid de Graaff.
lees meer...
Paul en Larissa

Stage lopen bij Esdégé-Reigersdaal

Ze volgden allebei de mbo-opleiding en nu ook de hbo-opleiding SMD (Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening). Ze liepen stage op uiteenlopende plekken. Van bewindvoering tot jeugdhulp, van Brijder tot ambulant werk. Ze
lees meer...