ODC De Klink Esdégé-Reigersdaal

ODC de Klink

ODC voor kinderen

De Klink is een Orthopedagogisch Dagcentrum (ODC) in Opmeer voor kinderen tot 18 jaar. Elk kind heeft het recht zich te ontwikkelen. Een kind met een beperking ook. Naar een gewone basisschool gaan is niet altijd mogelijk. Een orthopedagogisch dagcentrum kan dan een goed alternatief zijn. De Klink is er zowel voor kinderen met een lichamelijke als een verstandelijke beperking.

Plezier staat voorop, want alleen op die manier kan een kind zich ontwikkelen. De Klink heeft vijf groepen en beschikt over een gymzaal, spelruimte, snoezelruimte, speelhal en een eigen zwembad. Uiteraard kunnen de kinderen ook buitenspelen in een beschermde omgeving.

ODC de Klink heeft ook een lokaal in basisschool de Smaragd in Heerhugowaard. Samen doen en samen spelen met andere kinderen wordt daar gestimuleerd.

Contactgegevens

Adres:

Paardenmarkt 3
1716 DC  Opmeer

Telefoon:

0226 – 35 44 99

Extra informatie

Dienstverlening:

ODC

Voor wie:

Kinderen
Onderdeel van cluster:

De Klink

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Portret Kirsten Wolf op een brug in een park

Kirsten Wolf; jobcoach

Na negen jaar intercedente te zijn geweest dacht Kirsten Wolf: commercie, niks voor mij. Het leek nooit genoeg in haar werk. Dus zat ze even thuis, ‘af te zijn’. Daar
lees meer...

Ambulante ondersteuning – De Waaier

Zijn rechterhand rust soepel op de computermuis terwijl zijn linker gekromd het naastgelegen toetsenbord bewerkt. Uit de speakers dendert bombastische, van oorlogsgeluiden doordrenkte muziek. Op het beeldscherm, waar geallieerden de
lees meer...