Klokkentuin Esdégé-Reigersdaal

De Klokketuin

Wonen voor volwassenen

Vanuit steunpunt De Klokketuin in Bergen wordt zowel 24 uurs- als ambulante ondersteuning geboden aan mensen met een (licht) verstandelijke beperking.

De cliënten die 24-uursondersteuning krijgen, wonen in 14 ruime appartementen direct om het steunpunt heen. Op het kantoor zijn een groot deel van de dag begeleiders aanwezig. Iedere cliënt heeft twee vaste begeleiders, zodat er vrijwel altijd beschikbaar is. De cliëntbegeleiders hebben mobiele telefoons waarop ze bereikbaar zijn op hun werkdagen.

Daarnaast wordt vanuit dit steunpunt ambulante ondersteuning geboden aan mensen die zelfstandig wonen in Bergen. Tijdens een intakegesprek met de cliënt en zijn of haar netwerk wordt bekeken waar de ondersteuningsvraag ligt. Vanuit deze vraag wordt een ondersteuningsplan opgesteld. Afspraken vinden plaats bij de cliënt thuis of in overleg op het steunpunt van De Klokketuin.

Locatie De Klokketuin bevindt zich vlakbij het centrum van Bergen.

Contactgegevens

Adres:

Klokketuin 1c
1861 TR  Bergen

Telefoon:

072 – 589 96 65

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Zonneheuvel

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Paul en Larissa

Stage lopen bij Esdégé-Reigersdaal

Ze volgden allebei de mbo-opleiding en nu ook de hbo-opleiding SMD (Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening). Ze liepen stage op uiteenlopende plekken. Van bewindvoering tot jeugdhulp, van Brijder tot ambulant werk. Ze
lees meer...