Kolblei Esdégé-Reigersdaal

De Kolblei

Wonen voor volwassenen

De Kolblei is een woonvoorziening in Avenhorn. Er wordt ondersteuning geboden aan mensen met een beperking.

De Kolblei is een kleinschalige woonvoorziening waar ondersteuning wordt geboden aan negen mensen met een intensievere ondersteuningsvraag. Dit zijn onder andere mensen met een meervoudige beperking.

Sommige cliënten huren zelfstandig een woning in de buurt van de woonvoorziening. Voor hen dient de Kolblei als steunpunt. Op het steunpunt is 24 uur per dag iemand bereikbaar voor de ondersteuning van cliënten. Ook cliënten die in de omliggende dorpen wonen kunnen gebruik maken van het steunpunt. Dit gebeurt op afspraak.

Het steunpunt heeft ook een sociale functie. Cliënten kunnen er eten, koffiedrinken en elkaar ontmoeten.

In de omgeving van de Kolblei zijn verschillende voorzieningen zoals een winkelcentrum en een zwembad. Daarnaast heeft het dorp Avenhorn een actief verenigingsleven waar cliënten zelfstandig gebruik van maken.

Contactgegevens

Adres:

Kolblei 1
1633 DN  Avenhorn

Telefoon:

0229 – 54 04 72

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Koggenland

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Ambulante ondersteuning – De Waaier

Zijn rechterhand rust soepel op de computermuis terwijl zijn linker gekromd het naastgelegen toetsenbord bewerkt. Uit de speakers dendert bombastische, van oorlogsgeluiden doordrenkte muziek. Op het beeldscherm, waar geallieerden de
lees meer...
Paul en Larissa

Stage lopen bij Esdégé-Reigersdaal

Ze volgden allebei de mbo-opleiding en nu ook de hbo-opleiding SMD (Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening). Ze liepen stage op uiteenlopende plekken. Van bewindvoering tot jeugdhulp, van Brijder tot ambulant werk. Ze
lees meer...