Linkin Rivierenbuurt Esdégé-Reigersdaal

LINKIN

Dagactiviteiten voor volwassenen

Linkin is een dagbestedingsproject in Buurthuis De Link in Heerhugowaard. Linkin is bedoeld voor mensen met een licht verstandelijke beperking die moeite hebben hun plek in de samenleving te vinden of behouden.

Je kunt zijn wie je bent, bij Linkin, en als het een dag wat minder goed gaat, dan is er morgen gewoon weer een nieuwe dag. LinkIn nodigt uit om te komen, je bent er altijd welkom! Als je binnenkomt, is er de sfeer van een echt buurthuis, waar de koffie altijd klaar staat en je terecht kunt voor je vragen. Het uitgangspunt van Linkin is dat er activiteiten worden georganiseerd die aansluiten bij jouw behoeften.

De activiteiten bij Linkin lopen uiteen van een kookclub tot het verkopen van kleding. Ook zijn er knutselactiviteiten, kun je spelletjes doen of, bijvoorbeeld, grammofoonplaten draaien. Er zijn filmmiddagen en er komt regelmatig, op vrijwillige basis, een masseur langs die de nodige ontspanning kan bieden. Er is een leef- en groentetuin, waar je actief kunt zijn. De groenten en kruiden die worden gekweekt, zijn een mooie aanvulling op de ingrediënten die we nodige hebben bij de kookclub.

Je kunt meedoen aan bestaande activiteiten of samen met je begeleider op zoek gaan naar andere activiteiten, in de omgeving van Linkin, of bij andere dagbestedingsclusters van Esdégé-Reigersdaal. Totdat je iets vindt dat bij jou past.

Contactgegevens

Adres:

Standerdmolen 8a
1703 NK  Heerhugowaard

Telefoon:

072 – 534 61 33

Extra informatie

Dienstverlening:

Dagactiviteiten

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

De Zilvermeeuw

Soort dagbesteding:

Groen, Artistiek/Creatief en Koken.

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Interieur van het Idee-atelier

Idee-atelier

Op zoek naar iets unieks? Creatieve producten van glas, een mooie tas, een shawl? Zoek je een wenskaart die met veel zorg en aandacht gemaakt is? Of ben je op
lees meer...