Loet 31 Esdégé-Reigersdaal

Loet 31

Dagactiviteiten voor volwassenen

“Meedoen in Schagen en omgeving”: daar staat het Skager AC vierkant achter. We bieden een breed scala aan dagactiviteiten, (begeleid) werk, trainingen en lotgenotencontact. Of je nu een lichamelijke of verstandelijke beperking hebt, een chronische ziekte als MS of Parkinson of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), er is zeker een activiteit of werkplek die bij jou past.
Skager AC heeft door heel Schagen en Warmenhuizen locaties en werkplekken met elk hun eigen activiteiten en dienstverlening.

Loet 31 is een locatie met winkel in het centrum van Schagen. Cliënten verrichten ambachtelijke, licht arbeidsmatige en dienstverlenende werkzaamheden en activiteiten.
In de winkel Wideloe worden zelf vervaardigde producten te koop aangeboden en is er verkoop van tweedehands boeken. De winkel is onlangs geheel gerestyled en biedt ook activiteiten als het helpen van klanten, etaleren, prijzen van artikelen en het bedienen van de kassa.

Vanuit Loet 31 kunnen cliënten doorstromen naar externe werkplekken. Dit kan variëren van enkele uren tot enkele dagdelen per week, afhankelijk van de vraag van de cliënt.

Contactgegevens

Adres:

Loet 31
1741 BN  Schagen

Telefoon:

0224 – 29 62 76

Extra informatie

Dienstverlening:

Dagactiviteiten

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Skager AC

Soort dagbesteding:

Artistiek/Creatief, Werkplaats en Diensten.

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Ambulante ondersteuning – De Waaier

Zijn rechterhand rust soepel op de computermuis terwijl zijn linker gekromd het naastgelegen toetsenbord bewerkt. Uit de speakers dendert bombastische, van oorlogsgeluiden doordrenkte muziek. Op het beeldscherm, waar geallieerden de
lees meer...
Close Panel