De Luif Esdégé-Reigersdaal

De Luif

Wonen voor volwassenen

Woonvoorziening de Luif in Heerhugowaard biedt 24-uurs ondersteuning aan oudere en ouder wordende cliënten met een ernstige of matige verstandelijke beperking. Bij sommige cliënten is er ook sprake van autisme, een lichamelijke beperking of (in lichte mate) gedragsproblematiek. De meeste cliënten zijn beperkt zelfstandig en hebben behoefte aan intensieve begeleiding.

Cliënten van de Luif verhuizen in de nabije toekomst naar de Draai in Heerhugowaard. De voorbereidingen voor nieuwbouw aan de Waterkers zijn al in volle gang.

Contactgegevens

Adres:

Krusemanlaan 88
1701 VN  Heerhugowaard

Telefoon:

072 – 575 24 19

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Luif

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Ambulante ondersteuning – De Waaier

Zijn rechterhand rust soepel op de computermuis terwijl zijn linker gekromd het naastgelegen toetsenbord bewerkt. Uit de speakers dendert bombastische, van oorlogsgeluiden doordrenkte muziek. Op het beeldscherm, waar geallieerden de
lees meer...
Interieur van het Idee-atelier

Idee-atelier

Op zoek naar iets unieks? Creatieve producten van glas, een mooie tas, een shawl? Zoek je een wenskaart die met veel zorg en aandacht gemaakt is? Of ben je op
lees meer...
Astrid en Susanne

De #TROTS van Susanne en Astrid

“Astrid heeft het het afgelopen jaar niet altijd makkelijk gehad”, schrijft vrijwilligster Susanne Hamans. “Ik ben hartstikke #TROTS op haar. In 2013 ben ik vrijwilligster geworden van Astrid de Graaff.
lees meer...