Nachtegaal Esdégé-Reigersdaal

De Nachtegaal

Wonen voor volwassenen

In de Nachtegaal In Hoogkarspel krijgen mensen met een beperking woonondersteuning. De ondersteuning vindt plaats in het eigen appartement. Het complex bestaat uit 9 appartementen en 2 eengezinswoningen aan beide zijkanten.

In de Nachtegaal is geen gezamenlijke ruimte. Cliënten zoeken elkaar soms op om in hun eigen appartement om koffie te drinken of samen te eten. Sommigen gaan met elkaar sporten of stappen in dezelfde taxi om naar een activiteit te gaan buiten Hoogkarspel.

Veel van de cliënten zijn overdag op hun werk of hebben dagbesteding. Zij doen graag hun boodschappen in het winkelcentrum en gaan bijvoorbeeld zelf naar de kapper of pedicure in het dorp.

De Nachtegaal is een van de twee locaties van Rosario waar ’s nachts 7 dagen per week een slaapdienst aanwezig is van 16.00 uur ’s middags tot 08.30 uur ’s morgens. Op woensdag en in het weekend is er overdag begeleiding aanwezig. Op andere momenten kunnen cliënten een beroep doen op de (telefonische) achterwacht binnen het cluster.

Deze locatie staat in een woonwijk tegenover een basisschool. Rondom de school zijn speelvelden en pleinen. Er spelen vaak kinderen rondom de school, ook na schooltijd. De winkels, de apotheek en de huisartsen zijn op loopafstand te bereiken.

Contactgegevens

Adres:

Nachtegaal 12
1616 HB  Hoogkarspel

Telefoon:

0228 – 56 83 18

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Rosario

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Ambulante ondersteuning – De Waaier

Zijn rechterhand rust soepel op de computermuis terwijl zijn linker gekromd het naastgelegen toetsenbord bewerkt. Uit de speakers dendert bombastische, van oorlogsgeluiden doordrenkte muziek. Op het beeldscherm, waar geallieerden de
lees meer...
Portret Kirsten Wolf op een brug in een park

Kirsten Wolf; jobcoach

Na negen jaar intercedente te zijn geweest dacht Kirsten Wolf: commercie, niks voor mij. Het leek nooit genoeg in haar werk. Dus zat ze even thuis, ‘af te zijn’. Daar
lees meer...