Prachtwerk Warmerhuizen Esdégé-Reigersdaal

Prachtwerk

Dagactiviteiten voor volwassenen

“Meedoen in Schagen en omgeving”: daar staat het Skager AC vierkant achter. We bieden een breed scala aan dagactiviteiten, (begeleid) werk, trainingen en lotgenotencontact. Of je nu een lichamelijke of verstandelijke beperking hebt, een chronische ziekte als MS of Parkinson of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), er is zeker een activiteit of werkplek die bij jou past. Skager AC heeft door heel Schagen en Warmenhuizen locaties en werkplekken met elk hun eigen activiteiten en dienstverlening.

Prachtwerk Warmenhuizen werkt iedere maandag en donderdag vanuit het dorpshuis. Vanuit een prachtige centrale plek in het dorp gaan we op pad. Bij horeca gelegenheden wordt het oude glas opgehaald, er wordt samengewerkt mét en binnen veel bedrijven in het dorp.

Elke woensdag is Prachtwerk in Bolletjescafé De Klok. Dan verzorgen we daar lunch en diner.

Elke donderdag is Prachtwerk op de basisschool. We halen het oud papier op, lezen voor, verzorgen de boekenkasten, de lijmpotten worden gevuld en nog veel meer klussen die zich op de dag voordoen.

Contactgegevens

Adres:

Dorpsstraat 126
1746 AJ  Warmenhuizen

Telefoon:

06 – 51 55 04 02

Extra informatie

Dienstverlening:

Dagactiviteiten

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Skager AC

Soort dagbesteding:

Diensten en Horeca.

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Danny en Linda werken met de decoupeerzaag

Werken bij Houtwaarde Heerhugowaard

Zaagsel ruikt best lekker. Althans dat vinden ze bij Houtwaarde in Heerhugowaard. Bij deze meubelmakerij kun je terecht voor creatieve en praktische oplossingen van hout. Elke dag werken hier cliënten
lees meer...
Portret Dik van Bruggen

Interview met Dik van Bruggen

1 februari 2019 was Dik van Bruggen vijfentwintig jaar in dienst. Een periode waarin hij als adjunct-directeur en bestuurder een bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van vraaggerichte zorg. Een
lees meer...