Ravelijncenter Esdégé-Reigersdaal

Het Ravelijncenter

Wonen, ambulante ondersteuning voor volwassenen, gezinnen

Vanuit het Ravelijncenter in Den Helder wordt ambulante en gezinsondersteuning geboden aan volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking. Cliënten wonen voornamelijk in Den Helder, maar er wonen ook een aantal cliënten in de gemeente Hollands Kroon.

Cliënten wonen allemaal zelfstandig in hun eigen woning en krijgen zorg op maat. De begeleiders bieden ondersteuning bij allerlei zaken die nodig zijn voor de cliënt om zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen. Met veel ondersteuning, iets minder of maar heel af en toe. De cliënten worden thuis bezocht en maken samen met hun persoonlijk begeleider ondersteuningsafspraken. Er is een 24-uurs bereikbaarheid in geval van calamiteiten.

In het Ravelijncenter bevinden zich ook het kantoor van de managers en secretaresse van cluster De Waaier, waar team Ravelijncenter onder valt.

Contactgegevens

Adres:

Ravelijncenter 23a
1784 LX  Den Helder

Telefoon:

0226 – 33 24 13

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen en ambulante ondersteuning.

Voor wie:

Volwassenen en gezinnen.
Onderdeel van cluster:

De Waaier

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Jordy in de garage van het racingteam

Thuisondersteuning

Jordy Sennhenn en Mira Meihuizen. Cliënt en medewerker. Dat op zich is niet zo spannend. Het idee was ze te interviewen over de foto-expositie die ze samen hadden ingericht. Mira
lees meer...