Linkin Rivierenbuurt Esdégé-Reigersdaal

Rivierenbuurt

Wonen, ambulante ondersteuning voor volwassenen

Steunpunt Rivierenbuurt in Heerhugowaard is een onderdeel van cluster WonenMet van Esdégé-Reigersdaal. Wij bieden een thuis aan mensen met verschillende achtergronden. Denk hierbij onder andere aan cliënten met een licht verstandelijke beperking, een psychiatrische achtergrond of cliënten met een vorm van autisme.

Al onze cliënten wonen in een eigen woning die gehuurd wordt door Esdégé-Reigersdaal. De woning heeft een eigen badkamer en keuken. De ondersteuning van cliënten is verschillend. Sommige cliënten worden dagelijks ondersteund, anderen een of enkele keren per week. Onze ondersteuning richt zich op verschillende gebieden:

  • Algemeen dagelijkse levensverrichtingen (ADL)
  • Huishoudelijke ondersteuning
  • Psychosociale ondersteuning
  • Psychische ondersteuning
  • Omgang met financiën
  • Verslavingsproblematiek

Bij de ondersteuning wordt vooral gekeken naar wat een cliënt wél kan. We kunnen samen zoeken naar een baan of dagbesteding.

Steunpunt Rivierenbuurt bevindt zich in buurthuis de Link. In dit buurthuis is ook dagbesteding van Esdégé-Reigersdaal gevestigd. Cliënten kunnen hier ook elke dag koffie of thee komen drinken.

Contactgegevens

Adres:

Standerdmolen 8a
1703 NK  Heerhugowaard

Telefoon:

072 – 534 61 33

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen en ambulante ondersteuning.

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

WonenMet

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Portret Kirsten Wolf op een brug in een park

Kirsten Wolf; jobcoach

Na negen jaar intercedente te zijn geweest dacht Kirsten Wolf: commercie, niks voor mij. Het leek nooit genoeg in haar werk. Dus zat ze even thuis, ‘af te zijn’. Daar
lees meer...

Ambulante ondersteuning – De Waaier

Zijn rechterhand rust soepel op de computermuis terwijl zijn linker gekromd het naastgelegen toetsenbord bewerkt. Uit de speakers dendert bombastische, van oorlogsgeluiden doordrenkte muziek. Op het beeldscherm, waar geallieerden de
lees meer...
Astrid en Susanne

De #TROTS van Susanne en Astrid

“Astrid heeft het het afgelopen jaar niet altijd makkelijk gehad”, schrijft vrijwilligster Susanne Hamans. “Ik ben hartstikke #TROTS op haar. In 2013 ben ik vrijwilligster geworden van Astrid de Graaff.
lees meer...