Roze Flamingo Trainingshuis Stap Esdégé-Reigersdaal

De Roze Flamingo

Wonen voor volwassenen

Vanuit de Roze Flamingo wordt ondersteuning geboden aan mensen met niet aangeboren hersenletsel en/of een lichamelijke beperking.

Momenteel worden er 22 cliënten ondersteund. Zeventien van hen wonen in het pand aan de Roze Flamingo en vijf cliënten wonen in de wijk nabij het steunpunt aan de Roze Flamingo. Zij maken gebruik van de faciliteiten van het steunpunt. De meeste cliënten hebben overdag dagbesteding, vrijwilligerswerk of betaald werk.
In de Roze Flamingo is een gezamenlijke ontmoetingsruimte waar cliënten een kopje koffie of thee kunnen drinken, waar zij elkaar kunnen ontmoeten en waar zij bijvoorbeeld een spelletje met elkaar kunnen doen.

De ondersteuners werken vanuit een steunpunt in het pand aan de Roze Flamingo. Doordat zij binnen het pand aanwezig zijn ervaren cliënten het als: zelfstandig wonen met waar afgesproken of op oproep de mogelijkheid om terug te vallen op professionele ondersteuners. Op afstand en toch nabij. Er is 24-uurs ondersteuning waarbij de ondersteuning tussen 23 uur in de avond tot 7 uur in de ochtend wordt verzorgd door het cluster Nachtzorg.

Vlakbij zijn voorzieningen te vinden zoals een supermarkt, huisartsenpraktijk en fysiotherapie.
Heerhugowaard beschikt over een bioscoop, restaurantjes en andere uitgaansgelegenheden. Het Luipaardpark ligt op loopafstand, evenals het Park van Luna en het Strand van Luna.

Contactgegevens

Adres:

Roze Flamingo 8
1704 WN  Heerhugowaard

Telefoon:

072 – 576 30 81

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Linger

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...