Steunpunt Kuipersven Esdégé-Reigersdaal

Steunpunt Kuipersven

Wonen voor volwassenen

Steunpunt ‘Kuipersven’ is een onderdeel van De Ploeg. Het steunpunt ondersteunt 20 cliënten met een beperking bij het wonen. De cliënten wonen in appartementen in Warmenhuizen. Het steunpunt kan ook als ontmoetingsruimte worden gebruikt.

Cliënten wonen individueel. Individueel wonen betekent niet dat je er alleen voor staat. Samen met je cliëntbegeleider wordt een ondersteuningsplan opgesteld waarin wordt beschreven wat er goed gaat, wat je nog wilt leren en waar je ondersteuning bij nodig hebt bij het wonen, werken en vrije tijd. Dit kunnen praktische zaken zijn zoals het huishouden, maar ook het zoeken naar een geschikte vrijwilliger/-ster om leuke dingen mee te doen horen hierbij. Daarbij zijn je dromen en wensen het uitgangspunt.

Overdag gaan alle cliënten naar hun werk of dagbesteding. Dan is er niemand aanwezig op het steunpunt. In noodsituaties kan altijd een beroep worden gedaan op het steunpunt ’t Lange Weidje, van de hoofdlocatie.

Contactgegevens

Adres:

Kuipersven
1749 JP  Warmenhuizen

Telefoon:

0226 – 39 35 83

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

De Ploeg

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Portret Kirsten Wolf op een brug in een park

Kirsten Wolf; jobcoach

Na negen jaar intercedente te zijn geweest dacht Kirsten Wolf: commercie, niks voor mij. Het leek nooit genoeg in haar werk. Dus zat ze even thuis, ‘af te zijn’. Daar
lees meer...
Jordy in de garage van het racingteam

Thuisondersteuning

Jordy Sennhenn en Mira Meihuizen. Cliënt en medewerker. Dat op zich is niet zo spannend. Het idee was ze te interviewen over de foto-expositie die ze samen hadden ingericht. Mira
lees meer...