De Oever Esdégé-Reigersdaal

Steunpunt Spierdijk

Dagactiviteiten voor volwassenen

Van maandag tot en met donderdag werkt er een team cliënten in woonzorgcentrum De Oever aan de Theresiahof in Spierdijk. Hierbij wordt nauw samen gewerkt met onder andere Omring, het wijksteunpunt, maar ook met de woongroepen van Esdege Reigersdaal die zich binnen het gebouw bevinden.

De cliënten doen binnen het gebouw allerlei klussen. Zo strijken ze het strijkgoed van de verschillende woningen, brengen ze de folders en andere post rond en halen ze flessen en glas op in het dorp.
Er is ook een klein winkeltje aanwezig binnen de hal. Ze verzorgen de boodschappen voor de winkel, prijzen de boodschappen, zorgen dat het winkeltje er netjes uitziet en checken de houdbaarheidsdata van de producten. Daarnaast verlenen zij een topservice binnen het huis: het langsbrengen van de boodschappen aan de deur. Elke week brengt dit weer een lach op het gezicht van de klanten en is er ruimte voor leuke en mooie gesprekken.
Medewerkers die houden van een wat rustiger programma kunnen hier ook aan meedoen, er wordt zoveel mogelijk aansluiting gezocht bij bestaande activiteiten en de andere bewoners van de Oever mogen ook bij ons aansluiten.

Contactgegevens

Adres:

Theresiahof 11
1641 LA  Spierdijk

Telefoon:

06 – 24 25 58 04

Extra informatie

Dienstverlening:

Dagactiviteiten

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

De Reiger

Soort dagbesteding:

Diensten

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Interieur van het Idee-atelier

Idee-atelier

Op zoek naar iets unieks? Creatieve producten van glas, een mooie tas, een shawl? Zoek je een wenskaart die met veel zorg en aandacht gemaakt is? Of ben je op
lees meer...