De Ploeg 't Lange Weidje Esdégé-Reigersdaal

’t Lange Weidje

Wonen voor volwassenen

Steunpunt ’t Lange Weidje is een woonvoorziening in Warmenhuizen en onderdeel van De Ploeg. De woonvoorziening biedt ondersteuning aan 10 cliënten in het hoofdgebouw en een aantal cliënten in de nabije omgeving. De cliënten hebben uiteenlopende ondersteuningsvragen en verschillende achtergronden. Zo begeleiden wij onder andere mensen met een verstandelijke beperking, mensen met niet aangeboren hersenletsel en mensen met psychiatrische problematiek.

De begeleiders bieden een vertrouwde en stabiele omgeving waar de wensen van de cliënt leidend zijn. De ondersteuning is gericht op ontwikkeling en ontplooiing en het uitgangspunt is ‘gewoon waar kan en bijzonder waar nodig’. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden die cliënten hebben in plaats van naar de beperking.

Overdag zijn de meeste cliënten naar hun werk of dagbesteding. Bij thuiskomst staat er in de groepsruimte koffie en thee klaar en is de begeleiding (24-uurs zorg) aanwezig voor een praatje.

Contactgegevens

Adres:

t Lange Weidje 5
1749 JV  Warmenhuizen

Telefoon:

0226 – 39 35 83

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

De Ploeg

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Jordy in de garage van het racingteam

Thuisondersteuning

Jordy Sennhenn en Mira Meihuizen. Cliënt en medewerker. Dat op zich is niet zo spannend. Het idee was ze te interviewen over de foto-expositie die ze samen hadden ingericht. Mira
lees meer...
Astrid en Susanne

De #TROTS van Susanne en Astrid

“Astrid heeft het het afgelopen jaar niet altijd makkelijk gehad”, schrijft vrijwilligster Susanne Hamans. “Ik ben hartstikke #TROTS op haar. In 2013 ben ik vrijwilligster geworden van Astrid de Graaff.
lees meer...

Ambulante ondersteuning – De Waaier

Zijn rechterhand rust soepel op de computermuis terwijl zijn linker gekromd het naastgelegen toetsenbord bewerkt. Uit de speakers dendert bombastische, van oorlogsgeluiden doordrenkte muziek. Op het beeldscherm, waar geallieerden de
lees meer...