De Ploeg 't Lange Weidje Esdégé-Reigersdaal

’t Lange Weidje

Wonen voor volwassenen

Steunpunt ’t Lange Weidje is een woonvoorziening in Warmenhuizen en onderdeel van De Ploeg. De woonvoorziening biedt ondersteuning aan 10 cliënten in het hoofdgebouw en een aantal cliënten in de nabije omgeving. De cliënten hebben uiteenlopende ondersteuningsvragen en verschillende achtergronden. Zo begeleiden wij onder andere mensen met een verstandelijke beperking, mensen met niet aangeboren hersenletsel en mensen met psychiatrische problematiek.

De begeleiders bieden een vertrouwde en stabiele omgeving waar de wensen van de cliënt leidend zijn. De ondersteuning is gericht op ontwikkeling en ontplooiing en het uitgangspunt is ‘gewoon waar kan en bijzonder waar nodig’. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden die cliënten hebben in plaats van naar de beperking.

Overdag zijn de meeste cliënten naar hun werk of dagbesteding. Bij thuiskomst staat er in de groepsruimte koffie en thee klaar en is de begeleiding (24-uurs zorg) aanwezig voor een praatje.

Contactgegevens

Adres:

t Lange Weidje 5
1749 JV  Warmenhuizen

Telefoon:

0226 – 39 35 83

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

De Ploeg

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Portret Kirsten Wolf op een brug in een park

Kirsten Wolf; jobcoach

Na negen jaar intercedente te zijn geweest dacht Kirsten Wolf: commercie, niks voor mij. Het leek nooit genoeg in haar werk. Dus zat ze even thuis, ‘af te zijn’. Daar
lees meer...