TeCeA Alkmaar Esdégé-Reigersdaal

TeCeA Alkmaar

Werken, dagactiviteiten voor volwassenen

Het TeCeA is een trainingscentrum dat werkzaamheden en trainingen biedt aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel, een chronische ziekte of een lichamelijke beperking. Het TeCeA is ingericht als werkplaats en ligt aan de rand van Alkmaar op het industrieterrein van Oudorp.

Je bent op je plaats bij het TeCeA als je in je eigen tempo vaardigheden wilt leren en als je wilt werken in een omgeving waar rekening wordt gehouden met je beperking. Op het TeCeA werken we vanuit de regels van het bedrijfsleven zoals op tijd aanwezig zijn, veiligheid, werkhouding, en klantvriendelijkheid.

We bieden 3 activiteiten, namelijk ‘hout’, ‘fietsen’ en ‘metaal’. Samen met de begeleiders van het trainingscentrum bespreek je waar je interesses liggen en wat je mogelijkheden zijn. Aan de hand van een plan wordt vastgelegd waaraan je de komende tijd wilt werken. Het is mogelijk om aan één activiteit deel te nemen, maar ook een combinatie van de verschillende activiteiten.

Contactgegevens

Adres:

Lorenzstraat 3
1821 BR  Alkmaar

Telefoon:

072 – 520 21 61

Extra informatie

Dienstverlening:

Werken en dagactiviteiten.

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

De Zilvermeeuw

Soort dagbesteding:

Werkplaats en Diensten.

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Ambulante ondersteuning – De Waaier

Zijn rechterhand rust soepel op de computermuis terwijl zijn linker gekromd het naastgelegen toetsenbord bewerkt. Uit de speakers dendert bombastische, van oorlogsgeluiden doordrenkte muziek. Op het beeldscherm, waar geallieerden de
lees meer...
Jordy in de garage van het racingteam

Thuisondersteuning

Jordy Sennhenn en Mira Meihuizen. Cliënt en medewerker. Dat op zich is niet zo spannend. Het idee was ze te interviewen over de foto-expositie die ze samen hadden ingericht. Mira
lees meer...
Close Panel