Afasie centrum Nood_Holland Noord Schagen Tracé Esdégé-Reigersdaal

Tracé

Dagactiviteiten voor volwassenen

“Meedoen in Schagen en omgeving”: daar staat het Skager AC vierkant achter. We bieden een breed scala aan dagactiviteiten, (begeleid) werk, trainingen en lotgenotencontact. Of je nu een lichamelijke of verstandelijke beperking hebt, een chronische ziekte als MS of Parkinson of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), er is zeker een activiteit of werkplek die bij jou past. Skager AC heeft door heel Schagen en Warmenhuizen locaties en werkplekken met elk hun eigen activiteiten en dienstverlening.

Bij het Tracé (Herenbosstraat 18-20) in het centrum van Schagen kun je vooral aan de slag met werken (en leren werken) met de computer, I-pad en papier. Je kunt, bijvoorbeeld, (leren) internetten, e-mailen, skypen of omgaan met de I-pad of tablet, tekstverwerken en opmaken en foto’s bewerken. We doen ook werkzaamheden zoals het kopiëren en printen van documenten, het ontwerpen en creëren van visitekaartjes, wenskaarten, affiches of kalenders tot het maken en vouwen van folders, clubbladen en verenigingsboekjes.

Contactgegevens

Adres:

Herenbosstraat 18-20
1741 CG  Schagen

Telefoon:

0224 – 21 33 30

Extra informatie

Dienstverlening:

Dagactiviteiten

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Skager AC

Soort dagbesteding:

Computer, Diensten en Repro.

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Jordy in de garage van het racingteam

Thuisondersteuning

Jordy Sennhenn en Mira Meihuizen. Cliënt en medewerker. Dat op zich is niet zo spannend. Het idee was ze te interviewen over de foto-expositie die ze samen hadden ingericht. Mira
lees meer...
Portret Dik van Bruggen

Interview met Dik van Bruggen

1 februari 2019 was Dik van Bruggen vijfentwintig jaar in dienst. Een periode waarin hij als adjunct-directeur en bestuurder een bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van vraaggerichte zorg. Een
lees meer...
Astrid en Susanne

De #TROTS van Susanne en Astrid

“Astrid heeft het het afgelopen jaar niet altijd makkelijk gehad”, schrijft vrijwilligster Susanne Hamans. “Ik ben hartstikke #TROTS op haar. In 2013 ben ik vrijwilligster geworden van Astrid de Graaff.
lees meer...