ODC De Troubadour Esdégé-Reigersdaal

ODC de Troubadour

ODC voor kinderen

De Troubadour is een Orthopedagogisch Dagcentrum (ODC) in Den Helder voor kinderen tot 18 jaar. Elk kind heeft het recht zich te ontwikkelen. Een kind met een beperking ook. Naar een gewone basisschool gaan is niet altijd mogelijk. Een orthopedagogisch dagcentrum kan dan een goed alternatief zijn.

De Troubadour is er zowel voor kinderen met een lichamelijke als een verstandelijke beperking.Plezier staat voorop, want alleen op die manier kan een kind zich ontwikkelen. De Troubadour heeft vijf groepen en beschikt over een gymzaal, spelruimte en snoezelruimte. Zwemmen wordt gedaan in een zwembad in de buurt. Uiteraard kunnen de kinderen ook buitenspelen in een beschermde omgeving.

Naast activiteiten op de groepen kunnen de kinderen vanuit het ODC ook naar de peuterspeelzaal, het gewone kinderdagverblijf of naar een reguliere school. Hierbij is (beperkte en tijdelijke) ondersteuning vanuit het de Troubadour mogelijk.

Contactgegevens

Adres:

Eemstraat 42
1784 CE  Den Helder

Telefoon:

0223 – 63 69 97

Extra informatie

Dienstverlening:

ODC

Voor wie:

Kinderen
Onderdeel van cluster:

De Troubadour

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Astrid en Susanne

De #TROTS van Susanne en Astrid

“Astrid heeft het het afgelopen jaar niet altijd makkelijk gehad”, schrijft vrijwilligster Susanne Hamans. “Ik ben hartstikke #TROTS op haar. In 2013 ben ik vrijwilligster geworden van Astrid de Graaff.
lees meer...