De Waterkant Esdégé-Reigersdaal

De Waterkant

Wonen voor volwassenen

De Waterkant is een woonvoorziening in Heerhugowaard voor mensen met een matige, ernstige of zeer ernstige verstandelijke beperking. De woonvoorziening bestaat uit twee woondelen: Waterkant Oost en Waterkant West. Zowel op Oost als West wonen acht cliënten.

Cliënten worden 24 uur per dag ondersteund. In de ondersteuning zijn een individuele benadering, communicatie, voorspelbaarheid, nabijheid, veiligheid en vertrouwen en voldoende rust en activiteit belangrijk.

Aangrenzend aan de woningen is het activiteitencentrum de Waterkant gevestigd. Hier kunnen de cliënten van Waterkant Oost en West en van woonlocatie de Otter voor dagactiviteiten terecht. Hier kunnen cliënten activiteiten doen die zij prettig vinden.

Alle cliënten hebben een eigen appartement. Deze is voorzien van een berging met wasmachine en droger, een riante badkamer en een slaap/huiskamer. De appartementen zijn ingericht naar smaak van de cliënt. Daarnaast beschikt de Waterkant over verschillende andere faciliteiten. Naast een Wellness badkamer zijn er een grote huiskamer, een patio en een terras bij het water.

In de buurt van de Waterkant zijn verschillende voorzieningen op loopafstand. Zo is er een supermarkt, kapper, tandarts, bakker, drogist, cafetaria, tuincentrum, restaurant en het recreatiegebied ‘Park van Luna’.

Contactgegevens

Adres:

Tuimerlaar 18
1704 XG  Heerhugowaard

Telefoon:

Waterkant Oost: 072 – 737 02 29
Waterkant West: 072 – 737 02 30

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

BergTop

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Portret Kirsten Wolf op een brug in een park

Kirsten Wolf; jobcoach

Na negen jaar intercedente te zijn geweest dacht Kirsten Wolf: commercie, niks voor mij. Het leek nooit genoeg in haar werk. Dus zat ze even thuis, ‘af te zijn’. Daar
lees meer...