Woonvorm Oosterweed Esdégé-Reigersdaal

Oosterweed

Wonen, logeren, ambulante ondersteuning voor volwassenen

Bij woonvoorziening Oosterweed in Grootebroek wonen mensen met verschillende beperkingen. Dit kan zijn een lichamelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel, een verstandelijke beperking, een meervoudige beperking, autisme, etc.

De ondersteuning is afgestemd op de behoefte van de cliënten. Sommige cliënten hebben behoefte aan permanente nabijheid. Andere cliënten hebben kan de ondersteuning gepland worden. Daarnaast is er nog een aantal mensen dat in de nabijheid van de Oosterweed woont, Zij worden ambulant ondersteund. ’s Nachts is er een slaapwacht en worden sommige appartementen uitgeluisterd door de Nachtzorg. 

De appartementen zijn verdeeld over twee verdiepingen. Alle cliënten hebben een eigen appartement. Deze zijn aangepast aan de ondersteuningsbehoefte van de cliënt. Alle appartementen bestaan uit een woonkamer, een open keuken, slaapkamer, douche/wc en berging. Ook beschikt de Oosterweed over twee logeerappartementen.

Voor de negen cliënten op de begane grond is er naast hun eigen appartement ook een gemeenschappelijke woonruimte waar onder andere de maaltijden bereid worden.

Op de 1e verdieping is een inloopruimte voor de acht cliënten die daar wonen. Ook de logees en de mensen die ambulante ondersteund worden maken hier gebruik van. De Oosterweed is rolstoeltoegankelijk en heeft een beschutte binnentuin ligt op het zuiden.

Contactgegevens

Adres:

Thea Beckmanweg 56
1613 MR  Grootebroek

Telefoon:

0228 – 51 66 87

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen, logeren en ambulante ondersteuning.

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Stolpenland

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Interieur van het Idee-atelier

Idee-atelier

Op zoek naar iets unieks? Creatieve producten van glas, een mooie tas, een shawl? Zoek je een wenskaart die met veel zorg en aandacht gemaakt is? Of ben je op
lees meer...
Portret Kirsten Wolf op een brug in een park

Kirsten Wolf; jobcoach

Na negen jaar intercedente te zijn geweest dacht Kirsten Wolf: commercie, niks voor mij. Het leek nooit genoeg in haar werk. Dus zat ze even thuis, ‘af te zijn’. Daar
lees meer...
Danny en Linda werken met de decoupeerzaag

Werken bij Houtwaarde Heerhugowaard

Zaagsel ruikt best lekker. Althans dat vinden ze bij Houtwaarde in Heerhugowaard. Bij deze meubelmakerij kun je terecht voor creatieve en praktische oplossingen van hout. Elke dag werken hier cliënten
lees meer...