De Zolder Esdégé-Reigersdaal

De Zolder

Wonen voor volwassenen

De Zolder is een woonvoorziening op Reigersdaal in Heerhugowaard. Op de Zolder wonen veertien mensen met een ernstige meervoudige beperking. Als gevolg van deze beperking hebben zij zeer intensieve ondersteuning nodig.

Cliënten worden 24 uur per dag ondersteund. De ondersteuning is individueel gericht en bestaat uit veel verschillende dingen. Het kan gaan om ondersteuning bij eten en drinken, dagelijkse verzorging of ondersteuning bij alledaagse dingen. Daarnaast spelen aandacht, contact met anderen en een prettige invulling van de dag een belangrijke rol.

Het maken van eigen keuzes is voor onze cliënten belangrijk. Hier ondersteunen wij hen dan ook bij. Net als bijvoorbeeld bij het leggen en onderhouden van contact met andere mensen en het ondernemen van activiteiten. Daarnaast ondersteunen we de cliënt in zijn of haar ontwikkeling door te helpen bij het leren van nieuwe dingen.

Contactgegevens

Adres:

Krusemanlaan 88
1701 VN  Heerhugowaard

Telefoon:

072 – 575 24 86

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Zolder/Zuiderlicht

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Astrid en Susanne

De #TROTS van Susanne en Astrid

“Astrid heeft het het afgelopen jaar niet altijd makkelijk gehad”, schrijft vrijwilligster Susanne Hamans. “Ik ben hartstikke #TROTS op haar. In 2013 ben ik vrijwilligster geworden van Astrid de Graaff.
lees meer...