Zonnemeer

Wonen voor volwassenen

Locatie Zonnemeer is gelegen aan de Tulpenburg in Obdam. De woningen zijn in één appartementengebouw ondergebracht. Hier bieden wi ondersteuning aan 17 cliënten.
In de directe omgeving zijn alle openbare voorzieningen aanwezig zoals een winkelcentrum, NS-station, bushalte, buurthuis, sporthal en een gezondheidscentrum.

Opnieuw leren
De cliënten wonen in een eigen appartement. Zij krijgen ondersteuning conform de gemaakte afspraken uit het persoonlijk ondersteuningsplan. Ondersteuners zijn 24 uur per dag te bereiken.

Cliënten krijgen voornamelijk ondersteuning bij de algemeen dagelijkse levensverrichtingen. Onder verantwoordelijkheid van het cluster kan het voorkomen dat verpleegkundige hulp wordt geleverd. Het accent in onze dienstverlening ligt op het gebied van het (opnieuw) leren verantwoordelijkheid te dragen voor en de regie te voeren over het eigen leven. Men kan 24 uur per dag een beroep doen op de aanwezige medewerker(s).

Contactgegevens

Adres:

Tulpenburgh 93
1713 CC  Obdam

Telefoon:

0226 – 45 30 85

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

ROB

Cluster website:

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Paul en Larissa

Stage lopen bij Esdégé-Reigersdaal

Ze volgden allebei de mbo-opleiding en nu ook de hbo-opleiding SMD (Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening). Ze liepen stage op uiteenlopende plekken. Van bewindvoering tot jeugdhulp, van Brijder tot ambulant werk. Ze
lees meer...
Danny en Linda werken met de decoupeerzaag

Werken bij Houtwaarde Heerhugowaard

Zaagsel ruikt best lekker. Althans dat vinden ze bij Houtwaarde in Heerhugowaard. Bij deze meubelmakerij kun je terecht voor creatieve en praktische oplossingen van hout. Elke dag werken hier cliënten
lees meer...