Zorgunit Esdégé-Reigersdaal

De Zorgunit

Verpleging voor volwassenen

De Zorgunit is gevestigd in gebouw de Berg op Reigersdaal in Heerhugowaard. Op de Zorgunit is plaats voor maximaal vier cliënten. Wanneer het niet lukt om een cliënt in zijn\haar eigen woning de nodige extra zorg te geven kan de Zorgunit een alternatief zijn. Cliënten kunnen bij ons terecht voor bijvoorbeeld specifieke wondbehandeling, revalidatie, het aansterken na ziekenhuisopname of palliatieve zorg.

De opnameperiode is per persoon verschillend en varieert van een paar dagen tot zes weken. Wij werken nauw samen met de artsen/polikliniek, afdeling fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek.

Op de Zorgunit is er tussen 7.00 en 22.15 uur altijd een verpleegkundige aanwezig. Ons team bestaat uit vijf verpleegkundigen met ruime ervaring op het gebied van verpleegkunde en begeleiding. Vanaf 22.15 uur is de zorg in handen van de Nachtzorg. Er wordt gebruik gemaakt van een uitluistersysteem.

De Zorgunit bestaat uit vier ruime eenpersoonskamers met een gezamenlijke woonkamer.  De woonkamer heeft een grote tuin. Verder is er een keuken, een ruime badkamer en een aparte toiletruimte. Wij vinden het belangrijk dat cliënten zich zoveel mogelijk thuis voelen, daarom mogen zij bijvoorbeeld hun eigen spulletjes meenemen. Bezoek is altijd welkom.

Contactgegevens

Adres:

Krusemanlaan 88
1701 VN  Heerhugowaard

Telefoon:

072 – 575 24 81

Extra informatie

Dienstverlening:

Verpleging

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Boterbloem erf

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Portret Kirsten Wolf op een brug in een park

Kirsten Wolf; jobcoach

Na negen jaar intercedente te zijn geweest dacht Kirsten Wolf: commercie, niks voor mij. Het leek nooit genoeg in haar werk. Dus zat ze even thuis, ‘af te zijn’. Daar
lees meer...
Jordy in de garage van het racingteam

Thuisondersteuning

Jordy Sennhenn en Mira Meihuizen. Cliënt en medewerker. Dat op zich is niet zo spannend. Het idee was ze te interviewen over de foto-expositie die ze samen hadden ingericht. Mira
lees meer...