Zuiderlicht Esdégé-Reigersdaal

Zuiderlicht

Wonen voor volwassenen

Zuiderlicht is een woonvoorziening in Heerhugowaard. Op het Zuiderlicht wonen twaalf mensen met een ernstige meervoudige beperking. Als gevolg van deze beperking hebben zij zeer intensieve ondersteuning nodig.

De cliënten worden 24 uur per dag ondersteund. De ondersteuning is individueel gericht en bestaat uit veel verschillende dingen. Het kan gaan om ondersteuning bij eten en drinken, dagelijkse verzorging of ondersteuning bij alledaagse dingen. Daarnaast spelen aandacht, contact met anderen en een prettige invulling van de dag een belangrijke rol.

Het maken van eigen keuzes is voor onze cliënten belangrijk. Hier ondersteunen wij hen bij. Net als bijvoorbeeld bij het leggen en onderhouden van contact met andere mensen en het ondernemen van activiteiten. Daarnaast ondersteunen we de cliënt in zijn of haar ontwikkeling door te helpen bij het leren van nieuwe dingen.

Op Zuiderlicht hebben alle cliënten een appartement met eigen badkamer. Het appartement mag naar eigen wens en behoefte ingericht worden. Daarnaast zijn er twee gemeenschappelijke huiskamers waar cliënten kunnen verblijven en een grote tuin.

Contactgegevens

Adres:

Zuiderlicht 207
1705 TV  Heerhugowaard

Telefoon:

072 – 534 74 17

Extra informatie

Dienstverlening:

Wonen

Voor wie:

Volwassenen
Onderdeel van cluster:

Zolder/Zuiderlicht

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Portret Kirsten Wolf op een brug in een park

Kirsten Wolf; jobcoach

Na negen jaar intercedente te zijn geweest dacht Kirsten Wolf: commercie, niks voor mij. Het leek nooit genoeg in haar werk. Dus zat ze even thuis, ‘af te zijn’. Daar
lees meer...